Google ads

PPC of Pay Per Click adverteren is een van de beste manieren om potentiële klanten aan te trekken. Je kunt ze namelijk bereiken op het moment dat ze daadwerkelijk specifiek opzoek zijn naar jouw product of dienst.

Een professionele PPC campagne is zeer winstgevend

Een PPC campagne is een van de meest winstgevende marketing methoden van dit moment. Potentiële klanten zoeken een product of dienst die jij aanbiedt en jouw website verschijnt bovenaan in de zoekresultaten. En niet voor niets heeft het de naam “Pay Per Click”, je betaald namelijk alleen wanneer een bezoeker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt.

Mikado is expert in het bedenken en realiseren van succesvolle en zeer winstgevende PPC campagnes. Wij weten precies wat er nodig is om jouw advertentiebudget optimaal te benutten.

ontdek onze ppc pakketten

*Let op: Alle prijzen op onze website zijn excl. BTW

Starter

275
per maand
+ 15% van advertentie budget
 • €0 - €10.000/maand adv. budget
 • 1000 zoekwoorden
 • Google MyBusiness
 • Strategische Campagne
 • Leads tracking
 • Ad Copywriting
 • Concurrentieanalyse
 • Mikado Dashboard Toegang
 • Maandelijks Rapport

Premium

575
per maand
+ 12% van advertentie budget
 • €10.000 - €25.000/maand adv. budget
 • 2500 Zoekwoorden
 • Google Shopping
 • Internationale PPC Campagnes
 • Professionele Banner Ontwerp: 1
 • Landingspagina Ontwerp
 • Budgetoptimalisatie
 • Demografisch Targetten
 • Persoonlijke PPC Expert

Expert

975
per maand
+ 12% van advertentie budget
 • €25.000+/maand adv. budget
 • Unieke Advertenties: 8
 • Klik Fraude Monitoring
 • Advertentie Campagnes: 4
 • Ads Finetunen: 8x
 • Remarketing Campagne: 2
 • Professionele Targetting
 • Social Media Training
 • 24/7 Monitoring & Support

Waarom adverteren op Google?

Direct resultaat

Een van de grootste voordelen van een PPC marketing campagne is dat het vrijwel direct resultaat oplevert. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO), sta je met een PPC campagne direct bovenaan in de betaalde zoekresultaten. Vanaf het moment dat je advertenties live gaan komen er constant nieuwe potentiële klanten op je website, die specifiek op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Winstgevend

Wanneer je adverteert in een krant, op televisie of op een billboard, betaal je voor de ruimte die jouw advertentie inneemt. Dit kost vaak tienduizenden euro’s en levert nauwelijks nog resultaat op. Mensen zien jouw advertentie, maar ondernemen geen actie omdat zij niet actief opzoek zijn naar de producten of diensten die jij levert. Het grootte voordeel van PPC is dat je enkel betaald wanneer iemand die specifiek opzoek is naar jouw product of dienst daadwerkelijk op jouw advertentie klikt.

Hyper-targeted

Google weet veel over ons, misschien wel teveel.. Maar dit geeft ons wel de mogelijkheid om precies de doelgroep te bereiken die de meeste potentie heeft om jouw product of dienst aan te schaffen. Zo kunnen we bijvoorbeeld mensen benaderen op basis van:

Online reputatie

PPC en zoekmachine optimalisatie (SEO) gaan ontzettend goed samen. Je target namelijk dezelfde zoekwoorden, op dezelfde platformen, op dezelfde doelgroep. En omdat de doelgroep die je target specifiek opzoek is naar jouw product of dienst, is de kans groot dat deze bezoekers een aankoop doen of contact opnemen. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat Google merkt dat jouw site betrouwbaar en relevant is, en hierdoor stijgt jouw website in de organische zoekresultaten.  

Veel gestelde vragen

OVER ONZE PROFESSIONELE WEBSITES

Vandaag de dag gebruiken steeds meer klanten het internet om te zoeken naar producten of diensten die zij nodig hebben. Jouw onderneming krijgt een betrouwbare uitstraling door het hebben van een professionele website. Heb je helemaal geen website? Dan zul je gegarandeerd al je potentiële klanten kwijt raken aan je concurrentie. Heb je wel al een website, maar is deze ontwikkeld door jouzelf, een kennis of student met weinig ervaring? Kies dan voor een professionele website make-over van Mikado en ontdek direct alle voordelen.

Wat kost een website in 2021? Deze vraag is net zo moeilijk te beantwoorden als de vraag; wat kost een auto? De prijs van een website hangt af van ontzettend veel verschillende factoren. Kies je bijvoorbeeld voor een simpele website ontwikkeld door een kennis of student? Dan ben je vaak voor een paar honderd euro klaar. Maar, is dit iets wat je echt wil als serieuze ondernemer? Veel ondernemers kiezen ervoor om te investeren in een professionele website ontwikkeld door een professioneel bedrijf zoals Mikado.nl. Onze websites zijn ontwikkeld om dagelijks nieuwe bezoekers aan te trekken en deze vervolgens om te zetten in betalende klanten. Wil jij een professionele website laten ontwikkelen door Mikado? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Al onze klanten kunnen ervoor kiezen om de website kosten in termijnen te betalen. Wil jij jouw nieuwe professionele website liever in termijnen betalen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat je een professionele website ontwikkelen door Mikado? Dan kan je deze altijd zelf bewerken via het eenvoudige CMS. Uiteraard leggen onze webdesigners jou precies uit hoe je dit gemakkelijk kunt doen. Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Mikado biedt website onderhoudspakketten aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Heb je nog geen teksten, foto’s of video’s voor jouw website? Geen probleem! Onze copywriters en GFX designers helpen jou graag met het schrijven van teksten, ontwikkelen van professionele foto’s en video’s en het ontwikkelen van professionele animaties.

Gratis SEO analyse t.w.v. €195,-

Ben je benieuwd naar de online status van jouw huidige website? Ontvang tijdelijk GRATIS een volledige website analyse in je inbox!

Waarom een website laten ontwikkelen door Mikado?

Goede vraag! Bedrijven door heel Nederland kiezen voor ons als SEO specialist voor veel verschillende redenen, onder andere:

Mikado is een van de meest ervaren en gespecialiseerde webdesign bureaus van dit moment. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches is ons team in staat een strategisch plan te ontwerpen om de doelen te behalen die jij als ondernemer wil behalen.

En met dit soort resultaten bereiken onze klanten niet alleen de kwartaal en jaardoelstellingen, maar zijn ze in staat om het team uit te breiden, nieuwe locaties te openen en nieuwe producten te lanceren.

Kies je ervoor om een website of webshop te laten ontwikkelen door Mikado? Dan wordt je gekoppeld aan een vaste website expert voor al je vragen. Deze website expert is erg gemotiveerd en heeft maar één doel, jouw onderneming laten groeien.

Je kunt jouw website specialist het best vergelijken met een nieuwe werknemer die alles weet op het gebied van webdesign en development.

En of je nu een vraag hebt, informatie wilt delen of bestanden wilt doorsturen, je kunt gemakkelijk contact opnemen met jouw website specialist via onze eigen Mikado klantenomgeving.

Als zoekmachine optimalisatie bureau met jaren ervaring weten wij hoe belangrijk het is om dagelijks de resultaten en statistieken te meten en te controleren. En wat is er nou leuker dan zelf de resultaten van jouw SEO campagne en groei van jouw bedrijf zelf te kunnen inzien? Dit is waarom onze klanten regelmatig analyses en rapporten ontvangen voor:

Zoekwoorden Rankings
Zoekverkeer statistieken
Doelstellingen
Return on investment
En meer..

Niet voor niets behouden wij 93% van al onze klanten.

Dat wij onze klanten behouden komt door de service en resultaten die wij als professioneel SEO bureau leveren. Ook raden onze klanten Mikado graag aan bij collega’s, kennissen of familie en vrienden.

Naast het behalen van de online doelen voor onze klanten, staat de klant bij ons altijd centraal en in het middelpunt. Hierdoor genieten onze klanten van een extreem snelle reactietijd, transparante prijzen en haalbare doelstellingen. Als full-service online specialist maken wij de online marketing voor jouw bedrijf een stuk eenvoudiger.

Ook toe aan een
professionele website ?

Lees de reviews
van onze 100+ klanten

4.8/5

9.8 / 10

LEES ALLE REVIEWS OVER MIKADO

direct spreken met een
social media expert?

1.4m

LEADS
VERZAMELD

400+

Marketing
Campagnes

500+

Websites
ontwikkeld