Ontdek direct uw mogelijkheden

GRATIS Marketing Check

Binnen 60 seconden een volledige online marketing check speciaal voor uw website.

De positie van uw website in de zoekresultaten is afhangekelijk van meer dan 200+ verschillende factoren. Het is daarom erg belangrijk dat u weet hoe goed uw website scoort op het gebied van Online Marketing. Zo weet u precies op welke punten u goed scoort en wat uw mogelijke verbeterpunten zijn.

Onze Online Marketing Check is tijdelijk geheel gratis en vrijblijvend. Wij willen ondernemers graag de kans bieden om zelf in te zien hoe hun bedrijf momenteel presteert op het gebied van online marketing en zoekresultaten. Gratis betekend bij ons echt gratis en wij zullen nooit verborgen kosten hanteren.

Onze geavanceerde software scant uw website op meer dan 200+ verschillende factoren. Zo controleren wij of en hoe u gebruik maakt van social media, hoe uw website presteert op het gebied van SEO, hoe uw concurrentie presteerd op het gebied van online marketing en nog veel meer!

Om gebruik te maken van onze online marketing check is het noodzakelijk dat u een werkende website heeft. Zonder website is het namelijk enorm moeilijk om een goede analyse te geven van uw huidige online positie. Indien u nog geen website heeft kunt u uiteraard gebruik maken van onze webdesign en development diensten. Klik hier om meer te lezen over webdesign van Mikado.

U krijgt bij ons altijd persoonlijk advies in combinatie met een online marketing check. Onze marketing experts vertellen u graag welke diensten het best passen bij de groei van uw bedrijf.

Marktleider op het gebied van Online Marketing

Hoog in Google

Een website laten maken die hoog scoort in Google? Onze websites zijn optimaal (SEO) ingericht voor de zoekmachines.

Versla uw concurrentie

Een website die bovenaan staat in Google ontvangt 33% van alle kliks. Versla uw concurrentie dankzij professionele SEO.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u een vraag over onze online marketing check? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Onze marketing experts helpen u graag verder. Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hoe kunnen wij u helpen?