social media marketing

Social Media Marketing

Tegenwoordig kan niemand er meer om heen, social media is een belangrijk onderdeel van onze maatschappij geworden. Het levert echter alleen resultaat op als het op de juiste manier wordt ingezet.

Het grootste voordeel van social media is de enorme schat aan informatie die bedrijven zoals Facebook van haar klanten hebben. Door hier succesvol gebruik van te maken zult u precies de juiste doelgroep kunnen targeten die de meeste potentie heeft om uw product of service aan te schaffen.

Sommige mensen zeggen dat het niet nodig is om social media marketing uit te besteden en dat het prima zelf te doen is of door een van uw werknemers. Wij krijgen echter vaak te horen van ondernemers die contact met ons opnemen dat zij zelf of hun medewerkers zelf al genoeg werk hebben en er weinig tijd over blijft voor het constant en effectief bijhouden van de social media accounts.

Klinkt dit als een situatie waar u in verkeert? Geen zorgen, ons team van social media experts staat graag voor u klaar om u deze zorgen uit handen te nemen. 

Influencer Marketing

Met influencer marketing beïnvloedt een (social) influencer emoties, meningen en gedrag bij uw doelgroep via o.a. blogs of video’s. Mikado werkt samen met veel bekende influencers die uw social media account een enorme boost kunnen geven.

Social Media Content

Het is erg belangrijk dat u uw volgers niet lastig valt met bijvoorbeeld slechte content en 5 posts per dag. Onze social media experts zullen relevante op maat gemaakte content ontwikkelen die past bij de huisstijl van uw website.

Social Media Management

Ons team van social media experts kan indien gewenst uw gehele social media account beheren en vragen en opmerkingen van uw volgers beantwoorden.

Uitgebreid Statusrapport

U ontvangt van ons iedere maand een uitgebreid statusrapport met de vooruitgang van uw social media accounts en de content planning voor komende maand.

BEREIK MEER MENSEN & VERHOOG UW OMZET

Vertel ons over uw online doelen

Wij helpen u graag met het realiseren van uw online succes

Benieuwd wat social media marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een offerte aan en ervaar de kracht van succesvolle online marketing!

Onze klanten

Lees meer