Meer bezoekers omzetten in klanten?

Laat een professionele website ontwikkelen

Jouw website moet dagelijks nieuwe bezoekers aantrekken en deze omzetten in klanten.

Maak het verschil

Een van de grootste online problemen is dat veel ondernemers niet realiseren hoe belangrijk een professionele website eigenlijk is. Het uiterlijk en de functionaliteit van jouw website kan het verschil maken tussen falen en online succes. Daarom is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor een goede eerste indruk bij jouw online bezoekers en klanten.

volledig op maat

Een professionele website zit structureel goed in elkaar en is ontwikkeld om hoog te scoren in de zoekmachines. Ook zorgen we voor optimaal gebruiksgemak voor zowel de bezoeker als de beheerder. Onze professionele websites worden volledig op maat ontwikkeld en wij maken geen gebruik van pre-made website templates.

website analyse t.w.v. €195,-

Ben je benieuwd naar de online status van jouw huidige website? Ontvang tijdelijk GRATIS een volledige website analyse in je inbox!

Veel gestelde vragen

OVER ONZE PROFESSIONELE WEBSITES

Vandaag de dag gebruiken steeds meer klanten het internet om te zoeken naar producten of diensten die zij nodig hebben. Jouw onderneming krijgt een betrouwbare uitstraling door het hebben van een professionele website. Heb je helemaal geen website? Dan zul je gegarandeerd al je potentiële klanten kwijt raken aan je concurrentie. Heb je wel al een website, maar is deze ontwikkeld door jouzelf, een kennis of student met weinig ervaring? Kies dan voor een professionele website make-over van Mikado en ontdek direct alle voordelen.

Wat kost een website in 2021? Deze vraag is net zo moeilijk te beantwoorden als de vraag; wat kost een auto? De prijs van een website hangt af van ontzettend veel verschillende factoren. Kies je bijvoorbeeld voor een simpele website ontwikkeld door een kennis of student? Dan ben je vaak voor een paar honderd euro klaar. Maar, is dit iets wat je echt wil als serieuze ondernemer? Veel ondernemers kiezen ervoor om te investeren in een professionele website ontwikkeld door een professioneel bedrijf zoals Mikado.nl. Onze websites zijn ontwikkeld om dagelijks nieuwe bezoekers aan te trekken en deze vervolgens om te zetten in betalende klanten. Wil jij een professionele website laten ontwikkelen door Mikado? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Al onze klanten kunnen ervoor kiezen om de website kosten in termijnen te betalen. Wil jij jouw nieuwe professionele website liever in termijnen betalen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat je een professionele website ontwikkelen door Mikado? Dan kan je deze altijd zelf bewerken via het eenvoudige CMS. Uiteraard leggen onze webdesigners jou precies uit hoe je dit gemakkelijk kunt doen. Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Mikado biedt website onderhoudspakketten aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Heb je nog geen teksten, foto’s of video’s voor jouw website? Geen probleem! Onze copywriters en GFX designers helpen jou graag met het schrijven van teksten, ontwikkelen van professionele foto’s en video’s en het ontwikkelen van professionele animaties.

Onze klanten

Wij ontwikkelen websites en applicaties voor