Ontdek de kracht van een geweldige website

Wilt u een website laten maken die ontzettend veel nieuwe klanten aantrekt? Met onze zoekmachine vriendelijke en responsive website designs onderscheid u zich van uw concurrentie.

In de huidige digitale wereld is uw website vaak het eerste wat uw potentiële klanten te zien krijgen. Het is uw online visitekaartje. Daarom is het ontzettend belangrijk dat uw bezoekers een goede eerste indruk van uw bedrijf krijgen. Daarnaast is het van belang dat uw website niet alleen nieuwe bezoekers aantrekt maar deze ook daadwerkelijk omzet in klanten. 

Mikado ontwerpt websites en webshops die optimaal zijn ingericht voor de gebruiker, de browser, de zoekmachines en voor u als website-eigenaar. Een prachtige website hoeft niet altijd een groot kostenplaatje te hebben. Bij Mikado kiest u voor een prachtige, snelle en responsive website die ook nog betaalbaar is.

E-commerce Development

Wij helpen u graag met het realiseren van een succesvolle webshop die uw bezoekers omzet in klanten.

Zelf Beheren (CMS)

Dankzij ons (CMS) kunt u zelf eenvoudig uw website beheren en aanpassen. Uiteraard helpen wij u graag verder mocht u er zelf niet uitkomen.

Intranets/Extranets

Ons team helpt u graag met het ontwikkelen van op maat gemaakte intranet en extranets voor uw bedrijf of website.

Custom Plug-ins

Onze specialisten hebben enorm veel ervaring met het ontwikkelen van op maat gemaakte apps en plug-ins voor uw website.

Email Marketing Solutions

Met onze eigen ontwikkelde email marketing software creëren, versturen en tracken wij de meest krachtige e-mail campagnes.

Geavanceerde Techniek

Wij maken onder andere gebruik van: PHP, Html, Python, JavaScript/JQuery, Drupal en andere moderne technieken.

website laten maken

Zoekmachine vriendelijk

Een website moet natuurlijk niet alleen een mooi design hebben maar ook goed gevonden worden in de zoekmachines zoals Google. Onze websites zijn daarom altijd technisch geoptimaliseerd voor de zoekmachines door middel van Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van SEO? Klik dan hier om meer te lezen over Zoekmachine Optimalisatie (SEO).

Veilige testomgeving voor uw website

Dankzij onze complexe content visualization software kunnen wij uw website visualiseren voordat deze online gaat. Uiteraard krijgt u zelf ook toegang tot deze online omgeving zodat u de status van uw website kunt bijhouden en eventuele opmerkingen/aanpassingen kunt toevoegen.

Betaalbare website laten maken

MEER BEZOEKERS & MEER OMZET

Vertel ons uw online wensen

Neem contact op met ons via onderstaand formulier en ontvang gratis een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe website!

Ontdek de kracht van een fantastische website! Wij helpen u graag met het realiseren van uw online succes.

Over ons

Lees meer