Professionele website laten ontwikkelen

Innovatieve en winstgevende websites die zich aansluiten bij de huisstijl van jouw merk of bedrijf, je conversiepercentage verhogen en je helpen met het realiseren van je online doelen.

Mikado heeft meer dan

29.491.391,-

Aan omzet gegenereerd
Mikado heeft

20+

Marketing experts
Mikado heeft al meer dan

1.400.000

Leads verzameld

Een professionele website zorgt voor meer klanten

In de huidige digitale wereld is je website vaak het eerste wat jouw potentiële klanten te zien krijgen. Je website heeft dus een enorme impact op de online (en offline) reputatie van jouw bedrijf of merk.
Een professioneel ontwikkelde website is niet alleen optimaal ingericht voor de bezoeker, maar ook voor alle verschillende zoekmachines, browsers en mobiele apparaten.

Dit is waarom steeds meer ondernemers ervoor kiezen om te investeren in een professionele website ontwikkeld door Mikado. Onze webdesigners en developers weten precies wat ervoor nodig is om jouw bezoekers om te zetten in betalende klanten.

100% Responsive

In de huidige digitale wereld is je website vaak het eerste wat jouw potentiële klanten te zien krijgen. Je website heeft dus een enorme impact op de online (en offline) reputatie van jouw bedrijf of merk.
Een professioneel ontwikkelde website is niet alleen optimaal ingericht voor de bezoeker, maar ook voor alle verschillende zoekmachines, browsers en mobiele apparaten.

Dit is waarom steeds meer ondernemers ervoor kiezen om te investeren in een professionele website ontwikkeld door Mikado. Onze webdesigners en developers weten precies wat ervoor nodig is om jouw bezoekers om te zetten in betalende klanten.

Waarom een professionele website?

Responsive ontwerp

Kan je het je nog herinneren? Een gekrompen versie van een desktop website op je telefoon, waar je moet inzoomen om daadwerkelijk iets te kunnen zien? Het was waarschijnlijk niet je gemakkelijkste online ervaring. En precies om deze reden heeft Google in 2015 besloten om websites met een responsive ontwerp voorrang te geven in de zoekresultaten. Deze verandering wordt ook wel de “Mobilegeddon” genoemd.

Conversiegericht

Iedere website heeft bezoekers nodig, en het liefst zo veel mogelijk. Veel ondernemers kiezen ervoor om direct met een dure marketing campagne te starten. Maar wat heb je aan al deze bezoekers wanneer je deze niet succesvol weet te converteren naar betalende klanten? Als ondernemer wil je dat potentiële klanten jouw website bezoeken en vervolgens overgaan tot actie. Deze techniek wordt ook wel conversieoptimalisatie genoemd.

Content Management System (CMS)

Alle door Mikado ontwikkelde websites en webshops worden geleverd met een gebruiksvriendelijke CMS zoals WordPress of Umbraco. Hierdoor kun jij als website eigenaar zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken of andere aanpassingen maken aan je website. Uiteraard ontvang je van ons een uitgebreide instructie en kun je ons altijd vragen om hulp.

E-Commerce mogelijkheden

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen webshop te lanceren? Producten te verkopen aan heel Nederland of misschien wel aan heel de wereld? Geen zorgen! Mikado is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele webshops met de focus op conversieoptimalisatie. Onze experts weten precies wat ervoor nodig is om jouw webshop tot een groots succes te brengen.  

Veel gestelde vragen

OVER ONZE PROFESSIONELE WEBSITES

Vandaag de dag gebruiken steeds meer klanten het internet om te zoeken naar producten of diensten die zij nodig hebben. Jouw onderneming krijgt een betrouwbare uitstraling door het hebben van een professionele website. Heb je helemaal geen website? Dan zul je gegarandeerd al je potentiële klanten kwijt raken aan je concurrentie. Heb je wel al een website, maar is deze ontwikkeld door jouzelf, een kennis of student met weinig ervaring? Kies dan voor een professionele website make-over van Mikado en ontdek direct alle voordelen.

Wat kost een website in 2021? Deze vraag is net zo moeilijk te beantwoorden als de vraag; wat kost een auto? De prijs van een website hangt af van ontzettend veel verschillende factoren. Kies je bijvoorbeeld voor een simpele website ontwikkeld door een kennis of student? Dan ben je vaak voor een paar honderd euro klaar. Maar, is dit iets wat je echt wil als serieuze ondernemer? Veel ondernemers kiezen ervoor om te investeren in een professionele website ontwikkeld door een professioneel bedrijf zoals Mikado.nl. Onze websites zijn ontwikkeld om dagelijks nieuwe bezoekers aan te trekken en deze vervolgens om te zetten in betalende klanten. Wil jij een professionele website laten ontwikkelen door Mikado? Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Jazeker! Al onze klanten kunnen ervoor kiezen om de website kosten in termijnen te betalen. Wil jij jouw nieuwe professionele website liever in termijnen betalen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat je een professionele website ontwikkelen door Mikado? Dan kan je deze altijd zelf bewerken via het eenvoudige CMS. Uiteraard leggen onze webdesigners jou precies uit hoe je dit gemakkelijk kunt doen. Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Mikado biedt website onderhoudspakketten aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Heb je nog geen teksten, foto’s of video’s voor jouw website? Geen probleem! Onze copywriters en GFX designers helpen jou graag met het schrijven van teksten, ontwikkelen van professionele foto’s en video’s en het ontwikkelen van professionele animaties.

Gratis SEO analyse t.w.v. €195,-

Ben je benieuwd naar de online status van jouw huidige website? Ontvang tijdelijk GRATIS een volledige website analyse in je inbox!

Waarom een website laten ontwikkelen door Mikado?

Goede vraag! Bedrijven door heel Nederland kiezen voor ons als SEO specialist voor veel verschillende redenen, onder andere:

Mikado is een van de meest ervaren en gespecialiseerde webdesign bureaus van dit moment. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches is ons team in staat een strategisch plan te ontwerpen om de doelen te behalen die jij als ondernemer wil behalen.

En met dit soort resultaten bereiken onze klanten niet alleen de kwartaal en jaardoelstellingen, maar zijn ze in staat om het team uit te breiden, nieuwe locaties te openen en nieuwe producten te lanceren.

Kies je ervoor om een website of webshop te laten ontwikkelen door Mikado? Dan wordt je gekoppeld aan een vaste website expert voor al je vragen. Deze website expert is erg gemotiveerd en heeft maar één doel, jouw onderneming laten groeien.

Je kunt jouw website specialist het best vergelijken met een nieuwe werknemer die alles weet op het gebied van webdesign en development.

En of je nu een vraag hebt, informatie wilt delen of bestanden wilt doorsturen, je kunt gemakkelijk contact opnemen met jouw website specialist via onze eigen Mikado klantenomgeving.

Als zoekmachine optimalisatie bureau met jaren ervaring weten wij hoe belangrijk het is om dagelijks de resultaten en statistieken te meten en te controleren. En wat is er nou leuker dan zelf de resultaten van jouw SEO campagne en groei van jouw bedrijf zelf te kunnen inzien? Dit is waarom onze klanten regelmatig analyses en rapporten ontvangen voor:

Zoekwoorden Rankings
Zoekverkeer statistieken
Doelstellingen
Return on investment
En meer..

Niet voor niets behouden wij 93% van al onze klanten.

Dat wij onze klanten behouden komt door de service en resultaten die wij als professioneel SEO bureau leveren. Ook raden onze klanten Mikado graag aan bij collega’s, kennissen of familie en vrienden.

Naast het behalen van de online doelen voor onze klanten, staat de klant bij ons altijd centraal en in het middelpunt. Hierdoor genieten onze klanten van een extreem snelle reactietijd, transparante prijzen en haalbare doelstellingen. Als full-service online specialist maken wij de online marketing voor jouw bedrijf een stuk eenvoudiger.

Ook toe aan een
professionele website ?

Lees de reviews
van onze 100+ klanten

4.8/5

9.8 / 10

LEES ALLE REVIEWS OVER MIKADO

direct spreken met een
social media expert?

1.4m

LEADS
VERZAMELD

400+

Marketing
Campagnes

500+

Websites
ontwikkeld