logo
SEO Valley is een full-service online marketing bureau en specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en webdesign en development.

Mobile Marketing

Webdesign en Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Email Marketing

Social Media Marketing

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen
Check de huidige staat van uw website met onze GRATIS SEO analyse of vraag een offerte aan.

085-130-5972

Top

Uw klanten zullen u geen tweede kans geven om een eerste indruk te maken

Het design van uw website of webshop is natuurlijk heel erg belangrijk. Het is uw visitekaartje. Een goed ogende en professioneel gebouwde website levert nu eenmaal meer respons en potentiele klanten op. Met een onduidelijke website kunnen bezoekers moeilijk een goed beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf. De kunst is om uw website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf.

q
Ontwerp

Heeft u al een idee of ontwerp voor uw website? Dan zetten onze webdesigners deze om in een voorbeeld concept, net zo vaak en net zo lang tot dat u optimaal tevreden bent. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem! Onze webdesigner helpt u graag mee met het ontwerpen of bedenken van ideeën.

website design
Development

Bent u tevreden met het website design? Dan gaan onze webdevelopers aan de slag met het programmeren en ontwikkelen van uw website. Al onze website worden SEO vriendelijk ontwikkeld en zijn eenvoudig door u zelf aan te passen via een eigen Content Management Systeem (CMS).

q
Test Server

Onze developers plaatsen uw toekomstige website op een van onze beveiligde test servers. Zo kunt u op ieder gewenst moment mee kijken met de vooruitgang van uw website en opmerkingen of wijzigingen doorgeven aan onze developers. U heeft hiervoor altijd een vast contactpersoon.

online marketing bureau
Online

Zodra u helemaal tevreden bent met het eindresultaat zullen onze SEO specialisten uw website online zetten en optimaliseren voor de zoekmachines. Uw vaste contactpersoon zal u nu ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen over uw nieuwe website.

Bezoekers omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Dit doen wij onder andere door het optimaliseren van uw teksten, het verwijderen van afleiding op uw site, bezoekers een goede zoekfunctie bieden en het optimaliseren van uw contact formulieren. Hierdoor zullen bezoekers snel een goede indruk krijgen van de diensten die u aanbied en eerder over gaan tot aankoop.

Statistieken internetgebruikers 2019

Sluit een website wanneer deze niet goed laad op mobiele apparaten. 0
Sluit een website wanneer de afbeeldingen traag laden. 0
Klikt op het bovenste resultaat in de zoekresultaten. 0
Google is verantwoordelijk voor 94% van het internetverkeer. 0

Wat kost mijn nieuwe website?

De kosten van een website worden bepaald door veel verschillende factoren. Zo is bijvoorbeeld niet elk bureau even professioneel en zullen de prijzen qua webdesign enorm verschillen. Voordat u een offerte gaat aanvragen bij verschillende bureaus is het verstandig om u zelf de vraag te stellen: ``Naar wat voor een soort website ben ik opzoek?``. Het is namelijk erg belangrijk om te weten of u op zoek bent naar een eenvoudige website voor uw persoonlijke hobby's, of naar een professionele website voor uw bedrijf. Een professionele website zal nou eenmaal snel een stuk meer kosten dan een simpele website voor uw blog.

Voorbeeld prijzen

Om u een klein voorbeeld te geven van de gemiddelde kosten voor een website hebben wij de volgende webdesign pakketten voor u samengesteld. Hier ziet u wat u ongeveer kunt verwachten en wat de kosten hiervoor zullen zijn. Let op: Deze pakketten zijn slechts als voorbeeld indicatie bedoelt. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen aan ons door te geven en wij zullen u dan een op maat gemaakte offerte toesturen.

Bespaar tot wel 40% in combinatie met een SEO pakket!

 • Aantal pagina's
 • Responsive
 • Ontwerp
 • Zelf aanpassen
 • Custom Tools / Plugins
 • Blogmodule
 • Meerdere Talen
 • Google Analytics

Starter

295
 • 5
 • Standaard
 • Optioneel

Professional

795
 • 10
 • Aanpasbaar
 • Optioneel
 • Optioneel

Enterprise

1495
 • Onbeperkt
 • Maatwerk