logo
SEO Valley is een full-service online marketing bureau en specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en webdesign en development.

Mobile Marketing

Webdesign en Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Email Marketing

Social Media Marketing

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen
Check de huidige staat van uw website met onze GRATIS SEO analyse of vraag een offerte aan.

085-130-5972

Top

4 redenen waarom SEO zo belangrijk is

SEO Valley / SEO  / 4 redenen waarom SEO zo belangrijk is
p

4 redenen waarom SEO zo belangrijk is

Veel ondernemers weten inmiddels dat zoekmachine optimalisatie (SEO) erg belangrijk is voor een website. Het is zelfs zo belangrijk geworden dat zoekmachine optimalisatie (SEO) verder gaat dan slechts de zoekmachines, en ook relevant is voor bedrijven die zelfs zonder website werken. Hier zijn 4 redenen waarom SEO belangrijk is voor uw bedrijf.

1. Zoekresultaten zijn extreem belangrijk

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is erg belangrijk omdat het bovenaan staan in de zoekresultaten van de zoekmachines van grote waarde is voor een bedrijf.
72% van de zoekmachine gebruikers klikt immers op de eerste 3 resultaten. En 82% zoekt zelfs niet verder dan de tweede pagina. Het is dus zeer winstgevend voor een bedrijf om hier tussen te staan. Om uw website boven die van uw concurrenten te plaatsen is het toepassen van SEO vereist. Omdat zoekmachines zoals Google regelmatig met nieuwe updates en algoritmes komen is het belangrijk dat er een ervaren SEO specialist met u mee denkt. Het is namelijk erg belangrijk dat u uw website regelmatig update om uw topposities in Google te behouden.

2. U komt in contact met uw doelgroep

Het is soms moeilijk te begrijpen hoe internet zich zo snel heeft weten te ontwikkelen in zo iets belangrijks voor onze huidige maatschappij. Hoewel er triljoenen geïndexeerde webpagina’s zijn kunnen zoekmachines binnen enkele seconde het antwoord vinden op vrijwel al uw specifieke vragen. Bij SEO werkt het precies tegenovergesteld. Hoewel er miljarden gebruikers op het internet zijn en er miljarden zoekopdrachten plaats vinden per dag, kan een website eigenaar er juist voor zorgen dat de website de gebruiker vindt door het succesvol toepassen van SEO. Iedereen met een website moet zoekmachine optimalisatie (SEO) toepassen als ze willen dat hun website wordt gezien door de mensen die er online naar zoeken.

Om uw topposities in de zoekmachines te behouden is het erg belangrijk dat er een specialist met u meedenkt.

3. SEO helpt zelfs bedrijven zonder website

De meeste mensen zien zoekmachine optimalisatie (SEO) als een ding specifiek voor websites, maar het gaat verder dan dat. Zoekmachines zoals Google halen namelijk informatie op dat veel verder gaat dan alleen een website en ieder bedrijf kan hiervan profiteren. Zo zijn er enorm veel internet gebruikers die specifiek een route beschrijving of telefoonnummer zoeken. Alleen al door een simpele bedrijfsvermelding op Google kan een bedrijf baat hebben van zoekopdrachten zelfs zonder het hebben van een website.

4. Goede SEO werkt voor ieder zoekplatform

De meeste personen zullen bij het horen van het woord “Zoekmachine Optimalisatie (SEO)” gelijk denken aan zoekmachines. En laten we eerlijk zijn, bij het horen van het woord “Zoekmachine” denken we al gauw aan Google. Maar zoals ik net als aangaf gaat SEO veel verder dan slechts de zoekmachines. Er zijn enorm veel online platforms waar mensen zoekopdrachten kunnen plaatsen, denk bijvoorbeeld aan grote winkelplatforms of social media. Als u uw website optimaal inricht en optimaliseert zorgt u er niet alleen voor dat de gebruikers uw website vinden, maar ook zorgt u er voor dat gebruikers makkelijker uw pagina’s en producten kunnen vinden en afrekenen.

Share
No Comments

Post a Comment