Zoekmachine Adverteren (SEA)

Adverteren via de zoekmachines zoals Google is een van de krachtigste manieren van online adverteren. Bij zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) koopt u advertentieruimte boven en onder in de zoekresultaten.

Advertenties hebben de afgelopen jaren een steeds belangrijkere plek ingenomen in zoekmachines zoals Google en Bing. Boven de organische (onbetaalde) resultaten verschijnen tegenwoordig vaak wel vier tekstadvertenties én productadvertenties. 

Een hoge positie behalen in de zoekmachines behalen door middel van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) kan soms wel maanden duren. Daarom kiezen veel ondernemers er voor om gebruik te maken van zoekmachine adverteren (SEA). 

Het doel van zoekmachine adverteren is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die op zoek zijn naar de producten en diensten die u aanbiedt. Doordat u zeer gericht adverteert genereert u meer kliks en dus meer bezoekers voor uw website.

Maximale Rendement

Behaal optimaal resultaat dankzij onze zeer gerichte en professionele zoekmachine advertentie campagnes.

Klant Retargeting

Zet uw potentiële klanten om in vaste klanten dankzij ons retargeting systeem. Wij helpen u graag met het bereiken van personen die al interesse hebben getoond in uw website of product.

Social Media Advertenties

Wilt u de naamsbekendheid van uw merk, product of website verhogen? Dankzij onze social media campagnes bereikt u miljoenen gebruikers en potentiële klanten.

Video Advertenties

Niet voor niets zijn wij een full-service online marketing bureau. Ons team helpt u graag met het creëren van een professionele video advertentie die uw bedrijf een enorme boost zal geven.

Start vandaag nog met uw professionele marketing campagnes via Google Ads, Bing, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Youtube.

MEER BEZOEKERS & MEER OMZET

Vertel ons over uw project

Wij helpen u graag met het realiseren van uw online succes.

Bent u benieuwd wat Mikado voor u kan betekenen? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Over ons

Lees meer