Zoekmachine Optimalisatie & Marketing

Door op de juiste manier gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie zult u potentiële klanten bereiken die specifiek op zoek zijn naar uw producten of diensten

Onze zoekmachine optimalisatie services bestaat onder andere uit: Organic Search, On-Page SEO, Link Building, Zoekwoorden onderzoek / Strategie en Statusrapporten.

Zoekwoorden onderzoek

Voordat wij starten met uw zoekmachine optimalisatie campagne doen wij eerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Hiermee bepalen wij de meest relevante, waardevolle en realistische zoekwoorden om op te ranken. Na uw goedkeuring van de zoekwoorden zullen wij verder gaan met uw campagne.

On-Page SEO optimalisatie

On-page optimalisatie is het optimaliseren van uw webpagina's waardoor deze hoger rankt en meer relevante bezoekers aantrekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de laadsnelheid, website content, gebruiksvriendelijkheid, interne links, alt teksten, header/title tags en URL structuur.

Link Building Campagne

De content van uw website is slechts een stukje van het SEO proces. Om uw content relevant te maken voor de zoekmachines heeft u backlinks nodig van hoge kwaliteit. Mikado werkt samen met een groot netwerk van bloggers en website eigenaren zodat wij relevantie en kwalitatief sterke backlinks voor uw website kunnen plaatsen.

Als u naar een manier op zoek bent om uw bedrijf een enorme boost te geven dan is zoekmachine optimalisatie (SEO) de perfecte strategie voor u. Waarom het werkt? Simpel! U target de doelgroep die de meeste potentie heeft om uw product of service aan te schaffen en leidt deze rechtstreeks naar uw website.

Wat voor product of diensten u ook verkoopt, u heeft zoekmachine optimalisatie nodig om optimaal resultaat te behalen online. Door het feit dat het algoritme van Google meer dan 300 keer per jaar veranderd is het erg belangrijk dat u werkt met een marketing bureau met de juiste specialistische kennis en die op de hoogte is van de laatste updates en trends. 

83%

Website Bezoekers - Verhoogd

42%

Bounce Percentage - Verlaagd

68%

Gemiddelde Sessie Duur - Verhoogd

51%

Pagina's Per Bezoeker - Verhoogd

Zoekwoorden Onderzoek

One of the most Important SEO elements is the target keywords. Let our team determine the best strategy for all your link building activities to increase your search engine ranking and organic traffic.

Voortgangsrapportage

We provide a detailed report of your website SEO performance evaluation, as well as data about your traffic, top referring keywords and a full explanation of your search engine activity.

Our case studies

See all projects

GROW TRAFFIC & INCREASE REVENUE

Start vandaag nog met SEO!

Let us help you get your business online and grow it with passion

Our team of professional SEO experts is the perfect partner for a successful business partnership.

Testimonials

SEE ALL