Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De online marketing wereld is competitief, en dat is waarom jouw bedrijf een professioneel SEO bureau nodig heeft. Met meer dan 10 jaar ervaring en wereldwijde succesverhalen is Mikado hét bureau waar jij als serieuze ondernemer naar op zoek bent.

MIKADO HEEFT AL MEER DAN

4.500

ZOEKWOORDEN GERANKT

ONZE SEO EXPERTS ZORGEN VOOR

€6.493.610

AAN EXTRA OMZET

Een website heeft bezoekers nodig

Voor jou als ondernemer is er één ding van essentieel belang , dat jouw onderneming groeit en vooruit gaat. En of het nu gaat om het verhogen van het aantal verkopen, de kwaliteit verbeteren van je leads of het verbeteren van de online zoekweergaven, je kan zoekmachine optimalisatie (SEO) gebruiken om deze doelen te bereiken.

Mikado is specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) en helpt je graag met het bereiken van jouw online doelen.

Kies je SEO Pakket

*Let op: Alle prijzen op onze website zijn Excl. BTW

Starter

725
/ maand
 • 50 Zoekwoorden
 • 10 Pagina's
 • Basis Backlinks
 • Zoekmachine Onderzoek
 • Custom Dashboards: 1
 • Google Analytics Setup
 • Maandelijks Rapport
 • Persoonlijke SEO Specialist

Premium

1.475
/ maand
 • 100 Zoekwoorden
 • 20 Pagina's
 • Premium Backlinks
 • Concurrentieanalyse
 • Custom Dashboards: 4
 • Content / Ranking Monitoring
 • 24/7 Monitoring & Support
 • Persoonlijke SEO Specialist

Expert

4.275
/ maand
 • 200+ Zoekwoorden
 • 30+ Pagina's
 • Expert Backlinks (Nu.nl, VICE, etc.)
 • Concurrentie Monitoring
 • Custom Dashboards: 8+
 • User Experience Optimalisatie
 • 24/7 Monitoring & Support
 • Persoonlijke SEO Specialist

waarom seo?

Meer bezoekers naar je website

Een van de meest gewenste voordelen van een succesvolle SEO campagne is het verhogen van het aantal bezoekers naar je website. Iedere ondernemer wil meer bezoekers op zijn of haar website, want hoe meer bezoekers, hoe vaker jij de kans krijgt om deze bezoekers om te zetten in betalende klanten.

Door het targetten van de meest belangrijke zoekwoorden in jouw branche, zijn wij instaat om jouw website hoog te laten scoren in de zoekmachines zoals Google. Wanneer iemand zoekt op een van jouw zoekwoorden zal de website pagina die dit specifieke zoekwoord target hoog verschijnen in de zoekresultaten.

Meer Leads, offertes en omzet

Welke ondernemer wil er nou niet meer omzet? Verhoog je de omzet van je bedrijf, dan betekend dat dat je iets goed doet. Het betekend ook dat je bedrijf aan het groeien is, en zeg nou zelf, iedere ondernemer wil zijn of haar bedrijf zien groeien toch?

SEO helpt je met het behalen van waardevolle leads dankzij de zeer specifieke target mogelijkheden, toegang te krijgen tot waardevolle content en het verbeterd de bezoekerservaring op jouw website. Ons webdesign / development team helpt je met het ontwerpen van ‘call-to-action’ knoppen, om jouw bezoekers direct over te laten gaan tot actie.

Verhoog je naamsbekendheid

Wanneer je op een succesvolle manier de naamsbekendheid van jouw bedrijf weet te verhogen, zullen klanten voortaan direct aan jou denken wanneer zij (of vrienden) iets nodig hebben. Door regelmatig hoog te verschijnen in de zoekresultaten zullen gebruikers jouw website vaak zien en gewend raken om jouw bedrijf als marktleider te zien op gebied van dit specifieke product of dienst.

Scoor hoger dan je concurrentie

Investeer jij in een succesvolle SEO campagne en jouw concurrent niet? Dan zul je gegarandeerd hoger verschijnen in de zoekresultaten. Ook steel je als het ware de potentiële klanten van jouw concurrent, omdat jij actief de zoekwoorden target waar jullie potentiële klanten op zoeken. Is jouw website niet goed vindbaar in de zoekmachines of ontvang je lage kwaliteit leads? Kies dan voor een professionele SEO campagne van Mikado.

Bereik de perfecte doelgroep

Met een professionele SEO campagne van zoekmachine specialist Mikado ben je in staat om de meest perfecte doelgroep te bereiken. In plaats van maar wat willekeurige marketingstrategieën te proberen en kijken of het iets wordt, ben je met onze SEO campagne in staat om bezoekers te targetten die specifiek naar jouw product of diensten op zoek zijn.

Laten we zeggen, je hebt een webshop en verkoopt allerlei verschillende soorten wijn. Door het targetten van allerlei specifieke zoekwoorden zoals; “wijn bestellen”, “chardonnay kopen” of “beste witte wijn”, zullen bezoekers die zoeken op deze termen eenvoudig jouw website vinden en erg enthousiast zijn om dat jij deze specifieke producten verkoopt waarnaar zij opzoek zijn.

Bespaar een hoop tijd en geld

Het optimaliseren van je website voor de zoekmachines zodat deze hoog scoort voor populaire zoekopdrachten bespaard een hoop dure marketing kosten. Ook is de kwaliteit van de bezoekers een stuk beter omdat de bezoekers specifiek opzoek zijn naar jouw product of dienst. Hierdoor is het gemakkelijker om bezoekers om te zetten in klanten of leads.

Zoekmachine optimalisatie is een erg uitgebreid en tijdrovend onderdeel van online marketing. Het is daarom verstandig om een SEO specialist in te schakelen die precies weet wat er nodig is voor jouw website om hoger te scoren. Zo hou jij tijd over om je 100% te focussen op jouw onderneming, en laat je het website gedeelte over aan Mikado.

Gratis website analyse t.w.v. €195,-

Ben je benieuwd naar de online status van jouw huidige website? Ontvang tijdelijk GRATIS een volledige website analyse in je inbox!

Waarom mikado?

Goede vraag! Bedrijven door heel Nederland kiezen voor ons als SEO specialist voor veel verschillende redenen, onder andere:

Mikado is een van de meest ervaren en gespecialiseerde SEO bureaus van dit moment. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches is ons team in staat een strategisch plan te ontwerpen om de doelen te behalen die jij als ondernemer wil behalen.

En met dit soort resultaten bereiken onze klanten niet alleen de kwartaal en jaardoelstellingen, maar zijn ze in staat om het team uit te breiden, nieuwe locaties te openen en nieuwe producten te lanceren.

Wanneer je kiest voor Mikado als SEO bureau wordt je gekoppeld aan een vaste SEO specialist voor al je vragen. Deze SEO specialist is erg gemotiveerd en heeft maar één doel, jouw onderneming laten groeien.

Je kunt jouw SEO specialist het best vergelijken met een nieuwe werknemer die alles weet op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

En of je nu een vraag hebt, informatie wilt delen of bestanden wilt doorsturen, je kunt gemakkelijk contact opnemen met jouw SEO specialist via onze eigen Mikado klantenomgeving.

Als zoekmachine optimalisatie bureau met jaren ervaring weten wij hoe belangrijk het is om dagelijks de resultaten en statistieken te meten en te controleren. En wat is er nou leuker dan zelf de resultaten van jouw SEO campagne en groei van jouw bedrijf zelf te kunnen inzien? Dit is waarom onze klanten regelmatig analyses en rapporten ontvangen voor:

    Zoekwoorden Rankings
    Zoekverkeer statistieken
    Doelstellingen
    Return on investment
    En meer..

Niet voor niets behouden wij 93% van al onze klanten.

Dat wij onze klanten behouden komt door de service en resultaten die wij als professioneel SEO bureau leveren. Ook raden onze klanten Mikado graag aan bij collega’s, kennissen of familie en vrienden.

Naast het behalen van de online doelen voor onze klanten, staat de klant bij ons altijd centraal en in het middelpunt. Hierdoor genieten onze klanten van een extreem snelle reactietijd, transparante prijzen en haalbare doelstellingen. Als full-service online specialist maken wij de online marketing voor jouw bedrijf een stuk eenvoudiger.

Meer dan 8.500.000
extra bezoekers bereiken?

Lees de reviews
van onze 100+ klanten

LEES MEER DAN 100+ REVIEWS OVER MIKADO.

direct spreken met een marketing expert?

1.4m

LEADS
VERZAMELD

300+

Websites
ontwikkeld